Σύνδεσμος Chemco Parafin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βάρυ 1L

-3%

Σύνδεσμος Chemco Parafin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βάρυ 1L

5,40 5,26

Σύνδεσμος Chemco Parafin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βάρυ 1L

Κωδικός προϊόντος: 29566 Κατηγορίες: , , ,

Περιγραφή

Υγρή παραφίνη, βρώσιμη.
Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών.

Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς
Χρησιμοποιείται επίσης και για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων tattoo
Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ
Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.


Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Σύνδεσμος Chemco Parafin Oil Heavy Παραφινέλαιο Βάρυ 1L”

has been added to your cart:
Checkout